Mapa stranica


Naslovna
Akreditacije
- Akreditacija
Dobro je znati
- Botulizam
- Broj slučajeva kampilobakterije i salmonele u 2019 u EU stabilan
- Europska agencija za sigurnost hrane - EFSA
- Infekcije uzročene vibriom Vibrio vulnificus
- Jestivi insekti: znanost o procjeni nove hrane
- Kampilobakterija
- Kampilobakterioza
- Listerioza
- Nova hrana
- Otrovanje hranom zagađenom Stafilokokom
- Otrovanje hranom zagađenom bakterijama iz roda Bacillus
- Otrovanje hranom zagađenom bakterijom Clostridium perfringens
- Otrovanje hranom zagađenom enterobakterijama
- Primjena antibiotika pri uzgoju životinja se smanjuje
- Regenerativna poljoprivreda
- Regulativa za vinare
- Salmoneloza
- Saloni za uljepšavanje
- Šigeloza
Dokumentacija
Kontakt
Metode
Novosti
- Broj slučajeva kampilobakterije i salmonele u EU stabilan
- Brza procjena: Izbijanje Salmonelle Typhimurium i Salmonelle Anatum u više zemalja povezano s brazilskim orasima
- Dodatna obavijest Bauckhof brašno od teffa bez glutena – organsko, 400g
- EFSA - Od polja do stola
- EFSA savjetuje dobavljače hrane o informacijama za potrošače
- EU izvještaj o ostacima pesticida u hrani 2019
- Enterohemoragična Escherichia coli – EHEC
- Epidemija Escherichie coli (E. coli) u SAD-u povezane s lisnatim povrćem dovedena u vezu sa stočarstvom
- Epidemija salmoneloze povezana je s uvoznim proizvodima na bazi sezama
- Europski parlament izglasao Zakon o očuvanju prirode
- Intelektualno vlasništvo nije isprika za tajne kemikalije u hrani
- Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka
- Opoziv proizvoda – eruična kiselina u smeđem zrnu gorušice
- Opoziv proizvoda: Metro Chef – Češnjak u češnjevima 1kg, smrznuto
- Opoziv proizvoda: Nutrigold – Ljuskice od soje, 500g i Sojino brašno, 1000g
- Opoziv proizvoda: Čokoladni mini pereci SK2
- Regulativa za vinare
- Saloni za uljepšavanje
- Sibirska borovnica
- Titan dioksid: E171 više se ne smatra sigurnim kada se koristi kao dodatak hrani
- Važni zakoni i pravilnici o hrani
- Zamrzavanje i sigurnost hrane
- Zdravstvena ispravnost i kontrola kozmetičkih proizvoda
- ‘Upotrijebiti do’ ili ‘najbolje prije’? Novi alat za podršku operaterima hrane
O nama
Ovlaštenja
Projekti
- EU Projekt - Opremanje laboratorija 2023.
- Projekt praćenja plodnosti tla u Međimurskoj županiji 2021.
- Projekt praćenja plodnosti tla u Međimurskoj županiji 2022.
- Projekt praćenja plodnosti tla u Međimurskoj županiji 2023.
- Projekt: Uvođenje digitalne transformacije poduzeća Labosan d.o.o.
Usluge
- Analiza kontaminanata
- Analiza kozmetike
- Analiza održivosti proizvoda (roka valjanosti)
- Analiza organskih gnojiva
- Analiza otpadnih voda i mulja
- Analiza supstrata bioplinskih postrojenja
- Analiza tla i biljnog materijala
- Analiza vina, octa i jakih alkoholnih pića
- Analiza vode za ljudsku potrošnju
- Analiza vode za navodnjavanje
- Edukacije i izrada dokumentacije za HACCP, IFS i GMP
- Kontrola i izrada deklaracija
- Kontrola mikrobiološke čistoće objekta - Brisevi
- Mikrobiološka analiza hrane
- Određivanje hranjive vrijednosti proizvoda
Na vrh